Doe mee aan de grote online Cyber-Crisis-Drill 2.0

Het is crisis. Uw organisatie is na een cyberaanval slachtoffer geworden van een cybersecurityincident. Uw systeem ligt plat, gegevens van medewerkers liggen op straat en uw imago krijgt een flinke deuk. Stuk voor stuk realistische scenario’s. En weet u dan hoe u om moet gaan met een dergelijke crisissituatie? Wie waarvoor verantwoordelijkheid is? Is uw organisatie getraind om adequaat te reageren en de juiste stappen te nemen? Meld u direct aan voor de online Cyber-Crisis-Drill 2.0.

Grote Online Cyber-Crisis-Drill 2.0

Kortom: bent u voorbereid? Of kunt nog wel wat leren door te oefenen? Eerlijk toegeven!

Om digitale aanvallen het hoofd te bieden en veilig handelen te stimuleren is het van belang dat bestuurders, managers én medewerkers zich bewust zijn van de digitale dreigingen. Daarnaast moet iedereen begrijpen wat hun eigen rol is, wat de risico’s en consequenties zijn van het eigen handelen en de daarmee samenhangende (bedrijfs)risico’s. Door een crisissituatie na te spelen, weet u snel en effectief te handelen bij een daadwerkelijk incident en weet u elkaar beter te vinden als het mis gaat. Zowel de interne als de externe samenwerking verbetert door te oefenen.

De grote online cyber-crisis-drill 2.0

Meld u aan

De online Cyber-Crisis-Drill 2.0 vindt plaats op:
Datum: Woensdag 18 november
Tijd: 13.30 tot 15.30 uur
AanmeldenMeld u aan via deze link.

Luister hier de podcast van de Cybersecurity Alliantie over het belang van oefenen.

De organisatie

Om u al vast kennis te laten maken organiseert de Cybersecurity Alliantie, in samenwerking met het PvIB en de Rabobank, tijdens het ECP Jaarfestival, een interactieve cyberoefening. We simuleren een cybersecuritycrisis en een crisisteam gaat dit, onder leiding van de onvolprezen Chris van ’t Hof, managen. Hierbij worden ze geconfronteerd met realistische uitdagingen die tijdens een echte crisis te verwachten zijn. Dit crisisteam zit (op veilige afstand) in een studio in de Fokker Terminal en weet nog helemaal niets van de crisis die zich gaat ontvouwen. Gedurende de crisis dagen we u en de andere online deelnemers uit om mee te doen en keuzes te maken door het beantwoorden van polls waarvan de uitslag wordt meegenomen door het crisisteam in de bestrijding van de crisis.

Meer informatie

We streamen de Cyber-Crisis-Drill vanuit de Fokker Terminal in Den Haag. En begroeten u graag online op 18 november. Kijk op www.ecp.nl voor meer informatie.