Een bijdrage leveren aan de One Conference 2019?

Op 1 en 2 oktober is het weer tijd voor de internationale One Conference. Een jaarlijks cybersecuritycongres waar techneuten, experts, beleidsmakers en besluitvormers samenkomen. De ‘Call for presentations’ is inmiddels uitgestuurd.

World Forum Den Haag

De One Conference bestaat uit een plenair programma en daarnaast nog uit diverse breakout-sessies. Met de Call for presentations staat nu officieel de vraag uit om inhoudelijk een bijdrage te leveren aan de programmering van het congres. Hier kan cybersecurity vanuit allerlei hoeken aan bod komen: van wetenschap tot bedrijfsleven en van innovatie tot techniek.

Lever een bijdrage

Heb je een goed idee? Zend dat dan in voor 6 juni.

Over de One Conference

De One Conference is een initiatief van de Rijksoverheid. Nederland is al sinds 2013 gastheer van het congres. De One Conference wordt georganiseerd door het NCSC, het ministerie van Justitie en Veiligheid, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en ECP.