Aan de slag

Ieder jaar is de Cybersecurity Alliantie opzoek naar nieuwe actuele thema’s. Heb jij een goed idee voor een project dat bijdraagt aan een veilige digitale keten en daarmee uiteindelijk aan een weerbaar en digitaal veilig Nederland? En ben je bereid om hieraan bij te dragen, misschien al samen met collega organisaties? Meld jouw idee voor projectvoorstellen dan voor 1 september 2020  aan.

Draag bij aan de Cybersecurity Alliantie

Op basis van concrete thema’s jaagt de Cybersecurity Alliantie initiatieven en projecten aan die doorbraken kunnen realiseren om Nederland digitaal weerbaarder te maken.
Dit gebeurt in publiek-privaat verband. De acties dragen bij aan de ambities uit de Nederlandse Cybersecurity Agenda en hebben na afloop de potentie om door andere partijen overgenomen te worden.

De Cybersecurity Alliantie kan op meerdere manieren initiatieven ondersteunen: door een netwerk van partijen te bieden, door het creëren van meer bekendheid rondom het initiatief, door projectresultaten sneller te verspreiden en te laten adopteren en door het mogelijk bieden van ondersteuning.

Wil je een bijdrage leveren aan de Cybersecurity Alliantie? Neem dan contact op.